Placeringar av pengar med mindre risker

När man pratar om placering av pengar så tänker de flesta på börsen, där man kanske har haft tur med några aktier som ger bra med pengar varje år. Det är dock svårt att hänga med i svängarna då en aktie också kan fall ganska snabbt vilket gör att allt man har vunnit kan också gå förlorat. Vad finns det då för alternativ till börsen för att tjäna pengar kanske många undrar och till vilken risk? Svenska Investeringsgruppen gruppen som exempel har många olika varianter av hur du kan tjäna pengar i fastigheter som är vanligtvis ett problem för dem som har mindre pengar att lägga på en investering. Där har man dock en smart lösning där man kan satsa allt från 200000 kronor till flera hundra tusen och på så sätt ha en plats i gänget och få bra avkastning på saker som vanligtvis man inte har råd med.

Svenska Investeringsgruppen har många smarta lösningar där man helt enkelt väljer risk, som låg, medium eller hög. De med mindre risker har så klart vanligtvis också mindre avkastning, men är man ute efter bra avkastning under en längre period så kan det vara den rätta lösningen för er. Man kan också hos Investeringsgruppen välja en målavkastning per år och se på så sätt vilka objekt det finns att investera i, 1-5%, 5-10% eller 10% +. På det sättet kan man enkelt söka och anpassa det man är ute efter. En av de viktigaste faktorerna kommer till sist där man väljer tidsperiod som är fördelade på 1-2år, 3-5år eller 5-7år. Här väljer man hur länge man vill vara med att satsa pengar i Svenska Investeringsgruppen och filtrerar på så sätt alla val som finns. Den finns olika krav på investeringsbelopp så ju mer du investerar desto fler objekt kan du välja att investera i.

Hos Investeringsgruppen så är de flesta investeringar utomlands i USA där man kan tjäna bra med pengar på saker som hyra etc. Det finns så klart även andra objekt i Sverige och i även i andra länder med huvudsakligen när det gäller utlandet så är det flest objekt i USA. För att du skall lyckas så krävs det inte så mycket med Svenska Investeringsgruppen, utan det är mest hur mycket pengar du kan investera och till jämförelse med börsen så är dina pengar mycket mer säkrade att få avkastning.

Leave a Reply